Organic Developments logo showing a home sprouting from some green leaves and the company name in green text Regel een gratis consultatie

+31 (6) 151 640 20

renovatie van vastgoed

PORTFOLIO

Amsterdam's Organic Developments heeft ervaring met het werken aan veel verschillende projecten en het portfolio geeft je een uitgebreide kijk op het werk van hoge kwaliteit dat we regelmatig produceren. Met trots presenteren we ons portfolio van een aantal projecten waaraan we hebben gewerkt.
Westzaan

Volledige renovatie

Soms is het nodig om een huis volledig te verbouwen, en dat was bij dit huis in Westzaan het geval. Nieuwe funderingen, uitbreiding met 3 verdiepingen, compleet nieuw interieur en 50m² extra woonoppervlakte. Hier hebben we van genoten!
KEIZERSGRACHT AMSTERDAM

Hotel Renovatie

Inrichting en installatie van badkamers en keukens en renovatie van dit hotel in Amsterdam.
OUD-ZUID Vondelpark

Appartement verbeteringen

Veranderingen en verbeteringen aanbrengen waardoor appartementen er fris uitzien.
Joan Melchior Kemperstraat

Appartement upgraden

Blootliggende originele bakstenen muren, nieuwe schuurschuifdeur, badkamerrenovatie en het hele appartement geschilderd
Albert Luthulistraat
Complete renovatie van het appartement, nieuwe vloeren, keuken, nieuwe badkamer en toilet. Nieuw verwarmingssysteem en upgrade van elektriciteit, plafonds opnieuw gestuct en het appartement volledig geschilderd.
Hoofdweg

Gemeentelijk Monument

Volledige renovatie van een gemeentelijk monument, waarbij veel van de originele elementen zijn vervangen, waaronder handgemaakte achterdeuren uit 1930, loodglas enz. Daarnaast zijn alle elektra en vloerverwarming vernieuwd en is er een nieuw betegeld terras en buitenkantoor gemaakt.