Organic Developments logo showing a home sprouting from some green leaves and the company name in green text Regel een gratis consultatie

+31 (6) 151 640 20

services

Ons Team

Organic Developments heeft een groot team van verschillende vakmensen, met eigen timmerlieden, elektriciens en loodgieters, kunnen we je renovaties versnellen zonder te hoeven wachten tot verschillende vakmensen ter plaatse zijn. Onze droomprojecten zijn complete renovaties, waarbij we de woning terugbrengen naar zijn "botten" en opnieuw beginnen. Uitbreidingen/aanbouwen, terrassen zijn net zo leuk. Structureel werk, het verwijderen van draagmuren enz. is voor ons geen probleem en we zijn hiervoor volledig verzekerd. Upgrades van appartementen / huizen zijn echter ons brood en boter, dus als je het verdient om in meer luxe te leven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Timmerwerk

We houden ons bezig met elk aspect van timmerwerk, van ruwbouw tot schrijnwerk tot deuren en ramen die op maat zijn gemaakt. Keuken, vloeren, dekken en deuren.


Elektrisch

Elektriciteit moet altijd worden opgewaardeerd. Onze technici met volledige vergunning en verzekering werken hand in hand met u om uw doelen te bereiken.


Loodgieter

Loodgieterswerk is erg technisch, maar we geven ook om de details.


Structureel 

Alles is mogelijk, niet alleen heeft alles een prijs maar vooral met constructiewerk heeft het ook zijn regels, dus een ingenieursrapport en de juiste toestemmingen zijn een must.